Меню сайта


Меню сайта
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


Меню сайта


Меню сайта

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш сайт посетило: счетчик посещений


Меню сайта



Приветствую Вас, Гость · RSS 18.05.2024, 06:41:27
Главная » Архив материалов

13, 16, 17 ,20, 23 та 24 листопада 2020 року в рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю" в м. Краматорськ пройшли зустрічі "Група підтримки вчителів з експертом" на тему " Використання технологій дистанційного навчання в освітньому просторі ". Для покращення організації освітнього процесу в умовах дистанційного навчання в економіко-гуманітарному ліцеї № 8 імені Василя Стуса вчителя ініціювали проведення зустріч з метою надання методичних рекомендацій щодо організації освітнього процесу ... Читать дальше »

Просмотров: 135 | Добавил: Angelina_f | Дата: 03.12.2020

7 листопада 2020 року в рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю" в м.Краматорськ відбулася зустріч "Група підтримки батьків з експертом "на тему "Емоційне вигорання батьків". На зустрічі була дуже затишна та відверта атмосфера. Разом з психологинею батьки занурились у свій стан, розібралися у собі та отримали домашнє завдання-зробити щось для себе приємне.

"Дуже дякую за емоції,можливість отримати нові знання та емоційно себе підтримати"

"Розібралася у п ... Читать дальше »

Просмотров: 129 | Добавил: Angelina_f | Дата: 03.12.2020

В рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю" по планам коррекційних педагогів було закуплені матеріали для занять з дітьми з інвалідністю та ООП. Легше отримувати допомогу,коли є все необхідне для постанови правильної звуковимови: логопедичний набір - the vibe, для масажу м'яз артикуляційного апарату, логопедичні зонди. Кушетка для масажу. Повітряне лото для тренування сили видиху. Гамак для повного розслаблення.

... Читать дальше »

Просмотров: 137 | Добавил: Angelina_f | Дата: 02.12.2020

15 листопада 2020 року в місті Сєвєродонецьку відбувся обласний тренінг з інклюзивної освіти «Сенсорна інтеграція та елементи сенсомоторного тренінгу для активізації мови й подолання комунікативних труднощів у дітей з розладами аутистичного спектра». Захід проводився за підтримки проєкту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю"

Тренером заходу виступила Наталія Сумська, засновник та керівник Дитячого мовного клубу LOGOS (м. Маріуполь), логопед-практик, член президії Асоціації практикуючих логопедів України, автор і тренер семінарів з н ... Читать дальше »

Просмотров: 148 | Добавил: Angelina_f | Дата: 02.12.2020

15 листопада 2020 року був насичений день для вихователів дитячого садочка 43 "Веселка" м. Сєверодонецьк.

На базі садочка вихователі та спеціалісти мали змогу зустрітись з логопедом- дефектологом Наталією Сумською. Темою зустрічі були сучасні методики навчання та розвитку дітей з ООП. Експерт розповіла які переваги та недоліки кожної з них .Як їх правильно застосовувати у своїй роботі та де можна пройти навчання з цих методик. Наповнені рішучістю та жагою до ефективної роботи спеціалісти з радістю навчались новому, записували інформацію та задавати багато запитань, сподіваючись на нові зустрічі та ще багато корисної інформації.

... Читать дальше »

Просмотров: 123 | Добавил: Angelina_f | Дата: 02.12.2020

11 листопада на базі дошкільного навчального закладу № 43 " Веселка" відбулася зустріч вихователів та спеціалістів садочку з фахівцем Інклюзивно-Ресурсного Центру м. Сєвєродонецьк Юлією Ярощук

Темою зустрічі було обговорення висновків ІРЦ та створення індивідуальних програм розвитку для кожної дитини. Метою цієї зустрічі було розширення знань працівників дитячого садочка про висновки ІРЦ, як їх зробити інструментом для ефективної роботи з дитиною та батьками, співпраці з колегами. За допомогою таких зустрічей ми налагоджуємо зв'язок між дитячими навчальними закладами та Інклюзивно-Ресурсним ... Читать дальше »

Просмотров: 124 | Добавил: Angelina_f | Дата: 02.12.2020

В рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю" та Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України.

"Сьогодні в нашому театральному гуртку "Калейдоскоп" ліцею 8 імені Василя Стуса свято! За підтримки наших друзів "Save the Children" ми отримали справжні скарби: яскравих та різноманітних ляльок, ширму, каремати та інші реквізити. Діти, як справжні актори, експромтом розіграли виставу! Дякуємо нашим партнерам ! А нас чекають великі справи і чудові спектаклі!!!"

... Читать дальше »

Просмотров: 172 | Добавил: Angelina_f | Дата: 06.11.2020

Для дітей із сходу України, які живуть поблизу лінії розмежування Міжнародний день миру особливо сповнений надіями. За більше ніж 6 років майже 750 шкіл були пошкоджені або зруйновані, що стало перешкодою до безпечної та якісної освіти для 670 000 дівчат та хлопців. У цей день варто згадати про роботу Комітетів безпеки школи, де видно прагнення до „нормального” дитинства, незважаючи на активний конфлікт. Діти малюють карти ризиків, проводять адвокацію місцевих та національних органів влади за кращі умови освіти та впровадженні Декларації про безпеку шкіл, пишуть шкільні кодекси поведінки, протоколи безпеки та інші серйозні документи, і таким ч ... Читать дальше »

Просмотров: 168 | Добавил: Angelina_f | Дата: 05.11.2020

9 жовтня 2020 року пройшов тренінг від київської психологині Олени Скрипко «Права дитини для дитини» в рамках проєкту «Інклюзивні послуги для всіх», що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО «Донецька обласна організація осіб з інвалідністю» та Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України.

Просмотров: 186 | Добавил: Angelina_f | Дата: 05.11.2020

25 вересня 2020 у м. Краматорськ в ДРУЦКРОІ «Донбас» (Державна реабілітаційна установа «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас») пройшов керівний комітет проекту Music Aid за участю учнів та спеціалістів Ліцею № 8, батьків, менеджерів регіональної команди проекту та представника Save the Children.

Учні ліцею №8, які приймають участь в активності «Чемпіони Громад» розповіли про реалізацію заходів із підвищення обізнаності в навчальному закладі та громаді з таких тем, як захист прав дитини, гендерна рівність та інклюзивна освіта. Зі слів дівчат, їм вдалося створити на базі ліцею студію скраббукінгу де діти ліцею, включаючи дітей з особливими освітніми потребами можуть створювати креативні листівки, робити розписи на футболках і еко торбинка ... Читать дальше »

Просмотров: 169 | Добавил: Angelina_f | Дата: 05.11.2020

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 426 427 »