Меню сайта


Меню сайта
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


Меню сайта


Меню сайта

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Наш сайт посетило: счетчик посещений


Меню сайта



Приветствую Вас, Гость · RSS 04.05.2024, 07:01:19
Главная » Архив материалов

Чемпіони громади ліцею № 8 взяли участь у Програмі Життєвих навичок та стресостійкості молоді від #Save_the_children

Сьогодні на тренінгу діти глибше знайомились один з одним, створювали дерево гарного та поганого самопочуття у спільноті, міркували яку людину можна назвати щасливою, а яку ні та які причини цих станів. Завдяки вправі "Заплутана павутина" зрозуміли цінність навички працювати в команді.

Далі буде...

... Читать дальше »

Просмотров: 128 | Добавил: Angelina_f | Дата: 09.02.2021

Відео створено Чемпіонами громади ліцею № 8 імені Василя Стуса в рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю". Ми, Чемпіони громади ліцею № 8 імені Василя Стуса, просимо перенести пішохідний перехід на б. Краматорському ближче до зупинки "ЕлмаСервіс" та зробити тротуари доступними для пересування ними дітей з особливими освітніми потребами та інвалідністю.

Просмотров: 152 | Добавил: Angelina_f | Дата: 09.02.2021

10 грудня відзначається Всесвітній день прав людини.

Чемпіони громади ліцею № 8 в рамках проєкту #Інклюзивні_послуги_для_всіх провели інтерактивне заняття "Права людини понад усе".

До Кімнати миру, що обладнана завдяки міжнародній гуманітарній організації ... Читать дальше »

Просмотров: 169 | Добавил: Angelina_f | Дата: 04.01.2021

В економіко-гуманітарному ліцеї ім.В.Стуса м.Краматорськ в рамках програми HEART відбулась арт терапія на якій діти мали можливість створювати картини з вовни. 

Проєкт "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю"

Просмотров: 157 | Добавил: Angelina_f | Дата: 04.01.2021

3 грудня о 10.00 з нагоди міжнародного дня людей з інвалідністю, в м. Краматорськ, на базі центру "Донбас" ( б-р Машинобудівників,32) відбудеться відкриття фото-виставки «Всі різні, але всі рівні» від фотографині Ольги Чернікової. Виставка має на меті подолання стереотипів та бар’єрів в суспільстві, а також толерантного ставлення до людей з інвалідністю. Ми прагнемо показати, що всі люди мають рівне право бути щасливими, реалізувати себе в різних сферах, бути активними учасниками сьогодення та будувати гідне майбутнє. Окрім виставки буде проведено чаювання, на якому представники ЗМІ зможуть поспілкуватись з дітьми та дорослими з різним нозологіями для висвітлення важливих та цікавих питань.

Проект "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", фінансується шведською бл ... Читать дальше »

Просмотров: 130 | Добавил: Angelina_f | Дата: 04.01.2021

У перший день зими дерева схожі на квітучу сакуру. Бо так бачать діти. Корекційно-розвиткові заняття. Розвиток дрібної моторики краматорському ліцеї імені Василя Стуса. Казкові дерева.

Проєкт "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю"

 

Просмотров: 130 | Добавил: Angelina_f | Дата: 04.01.2021

В Економіко-гуманітарному ліцеї 8 імені Василя Стуса м.Краматорськ під час індивідуальних консультацій використовуються метафоричні картки. Це екологічний метод роботи з внутрішнім світом. За допомогою яскравих образів, дитина розкривається та навчається розуміти свої почуття, що допомагає впоратись з ситуацією,яка склалася. Завдяки проекту "Інклюзивні послуги для всіх" ,SAVE THE CHILDREN, було закуплено картки "я і всі, всі,всі". Які полюбились багатьом.

Проєкт "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з і ... Читать дальше »

Просмотров: 131 | Добавил: Angelina_f | Дата: 04.01.2021

Проект "Інклюзивні послуги для всіх" проводить активності в рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насилля".

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня включно проводиться Міжнародна кампанія «16 днів проти насилля», яка охоплює важливі дати, серед яких 01 грудня - Всесвітній день боротьби з СНІДом, мета якого нагадати дітям та дорослим, що ВІЛ/СНІД - є однією з глобальних проблем людства.

Україна має високі показники із поширення ВІЛ (вірусу імунодефіциту людини), тому сьогодні ми хочемо долучитися до інформування дітей та дорослих щодо способів передачі ВІЛ:

1.Статевим шляхом - через незахищений статевий контакт;

2.Перентерально - ін'єкційно через кров;

3.Від матері до дитини - під час вагітності, пологів чи годування грудним молоком.

... Читать дальше »

Просмотров: 198 | Добавил: Angelina_f | Дата: 15.12.2020

27 листопада в м. Краматорськ, на базі центру "Донбас" в рамках компанії "16 днів проти насилля" відбулася фотосесія для всіх бажаючих дітей з інвалідністю та особливими освітніми потребами, їх батьків та опікунів, вихователів та вчителів.

Свої послуги для реалізації фотосесії люб'язно надала фотографиня Ольга Чернікова, яка регулярно бере участь в соціально-важливих проектах. Фотосесію було оформлено в помаранчевому кольорі, який є офіційним кольором компанії "16 днів проти насилля", та символізує світле майбутнє, вільне від насильства щодо жінок та дівчат. Символом акції стали помаранчеві кульки, які справили яскраве враження як на дітей, так і на дорослих. Усі учасники та учасниці заходу відзначили важливість його посилу, а саме недопустимість будь-якого насилля прот ... Читать дальше »

Просмотров: 189 | Добавил: Angelina_f | Дата: 03.12.2020

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 426 427 »