Меню сайта


Меню сайта
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Меню сайта


Меню сайта

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Наш сайт посетило: счетчик посещений


Меню сайта



Приветствую Вас, Гость · RSS 23.04.2024, 13:37:51
Главная » Архив материалов

В останній навчальний день Чемпіони завершили здобувати корисні навички за програмою "Стресостійкість молоді"

❤️‍Сьогодні планували своє майбутнє :

❤️‍уявляли себе та свої досягнення через 10 років,

❤️‍відправляли один одному побажання на майбутнє,

❤️‍за допомогою звичайних серветок зрозуміли, що наші можливості безмежні та разом "переправились" через річку з "крокодилами"!!!

Тренінги проходили в рамках проєкту " ... Читать дальше »

Просмотров: 169 | Добавил: Angelina_f | Дата: 01.06.2021

В рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх:розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України ",що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid,реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю".

☝️В ліцеї створено темну сенсорну "безбар'єрну кімнату".

... Читать дальше »
Просмотров: 174 | Добавил: Angelina_f | Дата: 01.06.2021

        На початку круглого столу модератор заходу запропонувала учасникам познайомитися, та розповіла правила круглого столу. Далі Надія Поламарчук представила учасникам про проєкт: сприяння єдності жіночих організацій та організацій жінок з інвалідністю у відстоюванні прав жінок та дівчат з інвалідністю, подоланні стереотипів та впровадження питань інвалідності в політику гендерної рівності. Також вона розповіла про бар’єри, які заважають реалізації прав жінок з інвалідністю. Наголосила і на тому, що незважаючи на величезну роль жінки в сучасному суспільстві, в жінок, особливо з обмеженими фізичними можливостями, набагато більше проблем ніж в чоловічої половини населення України  і  вони є особливо болючими.  На сьогодні масово порушується право таких жінок на отримання достойної освіти, с ... Читать дальше »

Просмотров: 154 | Добавил: Angelina_f | Дата: 01.06.2021

В рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children ", театральний гурток "Калейдоскоп" ліцею №8 імені Василя Стуса поповнився цікавими ляльками, ширмою, різними декораціями, що дало змогу урізноманітнити роботу гуртка цікавими, яскравими ляльковими виставами, авторами яких є самі діти! Також цей дидактичний матеріал використовується і на уроках літературного читання.

Просмотров: 143 | Добавил: Angelina_f | Дата: 01.06.2021

27 квітня в рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО «Донецька обласна організація осіб з інвалідністю», була  проведена зустріч з представниками ЗМІ, які висвітлюють тему людей з інвалідністю. Зустріч провів Пістейко Олександр, радник з питань інклюзії в Save the Children Україна, а темою стало:  “Як засоби масової інформації зображують дорослих та дітей з інвалідністю? Результати медіа-дослідження в Донецькій та Луганській областях”.

В 2019 році Save the Children розпочали реалізацію пілотного проекту “Інклюзивні послуги для всіх: посиле ... Читать дальше »

Просмотров: 136 | Добавил: Angelina_f | Дата: 07.05.2021

19 квітня 2021 року в рамках проєкту «Інклюзивні послуги для всіх», який реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children у партнерстві з ГО «Донецька обласна організація осіб з інвалідністю» при фінансуванні RadioAid (Швеція) була проведена зустріч з адвокації – обговорення подальшого плану роботи щодо архітектурної доступності зупинок громадського транспорту, які знаходяться поблизу освітніх навчальних закладів.

Склад учасників зустрічі: представники та представниці Сейв зе Чілдрен; представники та представниці партнерської організації Краматорська ГО «Донецька обласна організація Всеукраїнської організації Союз організацій осіб з інвалідністю», представники депутатів Краматорської міської ради, члени Краматорського та Донецького обласного комітетів доступності, ... Читать дальше »

Просмотров: 141 | Добавил: Angelina_f | Дата: 07.05.2021

14 квітня 2021 року в рамках проекту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю», була  проведена зустріч з педагогами. Зустріч провела Євгенія Зана, практичний психолог, «Порятунок ведмедя. Тренінгове заняття з командоутворення».

Створення максимально продуктивної та комфортної атмосфери в організації, формує позитивну комунікацію між співробітниками та згуртовує, об'єднує колектив. 

На початку тренінгу була представлені пре ... Читать дальше »

Просмотров: 149 | Добавил: Angelina_f | Дата: 07.05.2021

14 квітня в рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО «Донецька обласна організація осіб з інвалідністю», був проведений психологічний тренінг-практикум для батьків дітей з інвалідністю та ООП з експертом Анастасією Новгородовою, практичним психологом на тему "Все починається з сім’ї: дитина та суспільство, культура спілкування". Практичні вправи тренінгу направлені на гармонійну взаємодію батьків зі своїми дітьми.
 

У ході тренінгу батьки на якусь мить мали змогу відчути себе маленькими дітьми та згадати свої почуття і емоції; згадати те, я ... Читать дальше »

Просмотров: 147 | Добавил: Angelina_f | Дата: 07.05.2021

13 квітня в рамках проекту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю», була  проведена зустріч з педагогами. Зустріч провела Євгенія Зана, практичний психолог,  «Особистісне зростання педагога».

Успішна професійна діяльність значною мірою залежить від того, як педагог себе мотивує, наскільки усвідомлює свої професійні мотиви й аналізує найбільш ефективні з них.

Зустріч мала на метіі:

  1. ... Читать дальше »
Просмотров: 148 | Добавил: Angelina_f | Дата: 07.05.2021

25-26 березня в рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО «Донецька обласна організація осіб з інвалідністю», на базі ДРЦКРОІ "Донбас" була проведена зустріч з педагогами ДНЗ №84, ДНЗ №92, економіко-гуманітарного ліцею №8 ім.В.Стуса, які працюють в інклюзивному просторі. Тренеркою була практична психологиня Інна Горбенко, а темою заходу стало «Формування інклюзивного простору в школах та громадах».

В перший день тренінгу (25.03.2021) зустріч розпочалася зі знайомства, а також введення в основні поняття, які будуть використ ... Читать дальше »

Просмотров: 139 | Добавил: Angelina_f | Дата: 31.03.2021

« 1 2 3 4 5 ... 426 427 »