Меню сайта


Меню сайта
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


Меню сайта


Меню сайта

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Наш сайт посетило: счетчик посещений


Меню сайта



Приветствую Вас, Гость · RSS 04.05.2024, 02:02:26
Главная » Архив материалов

22 березня в рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО «Донецька обласна організація осіб з інвалідністю», на базі ДРЦКРОІ "Донбас" була проведена зустріч з батьками, які виховують дітей з інвалідністю. Зустріч провела Анастасія Новгородова - практичний психолог, на тему «Сімейні конфлікти за участі дітей».

Метою зустрічі було надати учасникам практичні навички запобігання сімейних конфліктів за участю дітей, або їх згладжування у разі виникнення.

У ході тренінгу батьки мали змогу не тільки отримати нові знання, а ... Читать дальше »

Просмотров: 138 | Добавил: Angelina_f | Дата: 31.03.2021

     А в ліцеї №8 ім.В.Стуса знову корисні цікавинки

     Там отримали меблі та нові ігри для творчого осередку "Корисна перерва", що буде облаштований на другому поверсі молодшого корпусу нашого ліцею.

     Маємо гарний результат роботи Чемпіонів громади ліцею!!!

Программа реалізується в рамках проєкту " ... Читать дальше »

Просмотров: 140 | Добавил: Angelina_f | Дата: 31.03.2021

Чи вмієтете ви контролювати свої емоції?

А чи знаєте, як спілкуватися за допомогою "Я" висловлювань та як вони роблять спілкування продуктивнішим?

     А ось чемпіони громади ліцею №8 знають!!!

     А ще вони розбирали мову жестів та міміки, розігрували життєві ситуації, зображували різні почуття та емоції, поєднували їх із подіями з життя, вчились розуміти свої емоції, розбирались, як їх можна контролювати!

     І все це - тренінги за Програмою Стресостійкості ... Читать дальше »

Просмотров: 125 | Добавил: Angelina_f | Дата: 31.03.2021

4 березня команди проекту "Інклюзивні послуги для всіх" з Донецької та Луганської областей, з метою обміну досвідом впровадження інклюзивних послуг для дітей з інвалідністю та ООП, відвідали центр надання соціальних послуг "Родина" в м. Київ.

У Центрі ми дізнались, та розглянули в дії механізм надання соціальних та розвиткових послуг дітям і молоді з інвалідністю, та їх батькам. Спеціалісти Центру надання соціальних послуг при ГО "Родина" поділилися з нами досвідом проведення інформаційно-просвітницьких кампаній щодо популяризації послуг денного догляду з метою запобігання потрапляння дітей з інвалідністю та ООП в інституційні заклади. Також, відбулося знайомство т ... Читать дальше »

Просмотров: 131 | Добавил: Angelina_f | Дата: 31.03.2021

Інклюзивний дитячий садок у Краматорську поповнився новим обладнанням для дітей з інвалідністю та особливими освітніми потребами

У Краматорську триває  реалізація проєкту «Інклюзивні послуги для всіх: посилення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на сході України».

       Цей проєкт ... Читать дальше »

Просмотров: 301 | Добавил: Angelina_f | Дата: 11.03.2021

А чемпіони громади ліцею №8 продовжують здобувати корисні навички за програмою Стресостійкості молоді від #Save_the_Children !!

05.03.2021 на тренінгу дізнались, що таке агресивне, пасивне та рішуче спілкування.

Виконували завдання в парах та групах.

Визначали тип свого спілкування та вчились спілкуватись продуктивно.

Виявляли фактори, що перешкоджають ефективному спілкуванню.

Далі буде!!

Просмотров: 131 | Добавил: Angelina_f | Дата: 10.03.2021

Чемпіони громади ліцею №8 продовжують перетворювати мрії на реальність разом з #Save_the_Children

І вже зовсім скоро в ліцеї №8 з'явиться ще одне місце для спілкування, розвитку та відпочинку під назвою "КОРИСНА ПЕРЕРВА"

Проєкт реалізується завдяки:

"Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реа ... Читать дальше »

Просмотров: 150 | Добавил: Angelina_f | Дата: 10.03.2021

Ділимось із вами радістю. Наша методична скарбничка ліцею №8 поповнюється. В рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх:розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України ",що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid,реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю" . Фахівці ліцею отримали діагностичні матеріали, психологічні ігри, метафоричні картки. А саме: гра "Нейротвістер", "Когнітивно-поведінкова мозаїка","100 питань коучингу", робоча книга корекційного психолога, альбом нейропсихологічного обстеження, методика мандала у роботі з дітьми та підлітками. Тепер позакласні години стануть ще цікавішими та сучаснішими.

< ... Читать дальше »
Просмотров: 131 | Добавил: Angelina_f | Дата: 10.03.2021

Мрії здійснюються!!! Сьогодні здійснилась мрія дітей та фахівців Краматорського ліцею №8. В рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх:розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України ",що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid,реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю" спеціалісти ліцею отримали метафоричні картки і вже використовують їх в роботі під час індивідуального консультування,тематичних бесідах,у позакласній роботі.

Часто психологів питають що таке метафоричні картки. Це інструмент в роботі психолога. Це дорога до внутрішнього світу,до свого Я, це дзеркало яке відображає настрій. Це вікно,яке дозволяє п ... Читать дальше »

Просмотров: 112 | Добавил: Angelina_f | Дата: 10.03.2021

Чемпіони громади ліцею №8 продовжують здобувати корисні життєві навички на тренінгах від #Save_the_children

Чемпіони громади ліцею №8 продовжують здобувати корисні життєві навички на тренінгах від ... Читать дальше »

Просмотров: 126 | Добавил: Angelina_f | Дата: 10.03.2021

« 1 2 3 4 5 6 ... 426 427 »