Меню сайта


Меню сайта
«  Май 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


Меню сайта


Меню сайта

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш сайт посетило: счетчик посещений


Меню сайта



Приветствую Вас, Гость · RSS 16.05.2024, 13:39:04
Главная » 2021 » Май » 07

27 квітня в рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО «Донецька обласна організація осіб з інвалідністю», була  проведена зустріч з представниками ЗМІ, які висвітлюють тему людей з інвалідністю. Зустріч провів Пістейко Олександр, радник з питань інклюзії в Save the Children Україна, а темою стало:  “Як засоби масової інформації зображують дорослих та дітей з інвалідністю? Результати медіа-дослідження в Донецькій та Луганській областях”.

В 2019 році Save the Children розпочали реалізацію пілотного проекту “Інклюзивні послуги для всіх: посиле ... Читать дальше »

Просмотров: 139 | Добавил: Angelina_f | Дата: 07.05.2021

19 квітня 2021 року в рамках проєкту «Інклюзивні послуги для всіх», який реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children у партнерстві з ГО «Донецька обласна організація осіб з інвалідністю» при фінансуванні RadioAid (Швеція) була проведена зустріч з адвокації – обговорення подальшого плану роботи щодо архітектурної доступності зупинок громадського транспорту, які знаходяться поблизу освітніх навчальних закладів.

Склад учасників зустрічі: представники та представниці Сейв зе Чілдрен; представники та представниці партнерської організації Краматорська ГО «Донецька обласна організація Всеукраїнської організації Союз організацій осіб з інвалідністю», представники депутатів Краматорської міської ради, члени Краматорського та Донецького обласного комітетів доступності, ... Читать дальше »

Просмотров: 145 | Добавил: Angelina_f | Дата: 07.05.2021

14 квітня 2021 року в рамках проекту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю», була  проведена зустріч з педагогами. Зустріч провела Євгенія Зана, практичний психолог, «Порятунок ведмедя. Тренінгове заняття з командоутворення».

Створення максимально продуктивної та комфортної атмосфери в організації, формує позитивну комунікацію між співробітниками та згуртовує, об'єднує колектив. 

На початку тренінгу була представлені пре ... Читать дальше »

Просмотров: 153 | Добавил: Angelina_f | Дата: 07.05.2021

14 квітня в рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО «Донецька обласна організація осіб з інвалідністю», був проведений психологічний тренінг-практикум для батьків дітей з інвалідністю та ООП з експертом Анастасією Новгородовою, практичним психологом на тему "Все починається з сім’ї: дитина та суспільство, культура спілкування". Практичні вправи тренінгу направлені на гармонійну взаємодію батьків зі своїми дітьми.
 

У ході тренінгу батьки на якусь мить мали змогу відчути себе маленькими дітьми та згадати свої почуття і емоції; згадати те, я ... Читать дальше »

Просмотров: 151 | Добавил: Angelina_f | Дата: 07.05.2021

13 квітня в рамках проекту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю», була  проведена зустріч з педагогами. Зустріч провела Євгенія Зана, практичний психолог,  «Особистісне зростання педагога».

Успішна професійна діяльність значною мірою залежить від того, як педагог себе мотивує, наскільки усвідомлює свої професійні мотиви й аналізує найбільш ефективні з них.

Зустріч мала на метіі:

  1. ... Читать дальше »
Просмотров: 152 | Добавил: Angelina_f | Дата: 07.05.2021