Меню сайта


Меню сайта


Меню сайта


Меню сайта

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш сайт посетило: счетчик посещений


Меню сайта



Приветствую Вас, Гость · RSS 15.05.2024, 01:33:14
Главная » 2012 » Октябрь » 26

03 - 04 листопада 2012 року у Київському університеті імені Бориса Грінченка, за адресою: м. Київ, вул. Тимошенко, 13-б відбудеться визначна подія! Такого в Україні ще не відбувалося! Ініціативний колектив творчих людей та ВГО «Фонд підтримки і розвитку мистецтва та спорту «Єдина країна» в особі Чинки Олени Петрівни майстра спорту України, Чемпіонки України, бронзової призерки Європи, фіналістки Чемпіонату світу зі спортивних танців на візках, переможниці Національної Премії «Гордість країни», володарки Всеукраїнської Премії «Жінка ІІІ тисячоліття» організовує в столиці України I-й Міжнародний конкурс хореографії «Оплески». 



Це Перший винятковий в Україні проект, в яко ... Читать дальше »
Просмотров: 646 | Добавил: Ольга | Дата: 26.10.2012

  

Героиня публикации «ФАКТОВ», которая ради любимого человека встала с инвалидной коляски и начала передвигаться при помощи костылей, недавно ... Читать дальше »

Просмотров: 583 | Добавил: Ольга | Дата: 26.10.2012

 
Через відсутність безбар'єрного доступу до виборчих дільниць та трафаретів із шрифтом Брайля мільйон громадян із інвалідністю можуть не піти голосувати.

Таке припущення в ексклюзивному коментарі для кореспондента УКРІНФОРМу зробив народний депутат, голова Національної асамблеї інвалідів України Валерій Сушкевич.

«За моєю статистикою, в Україні нараховується більш як три мільйони інвалідів. Мільйон із них може випасти з виборчого процесу. Окрім того, у нас майже чотирнадцять мільйонів пенсіонерів, четверта частина з яких люди дуже поважного віку», - сказав Валерій Сушкевич.

Своє припущення він пояснив тим, що в державі не поважаються виборчі права людей з інвалідністю. «Насамперед, виборчі дільниці не зробили безбар'єрними. Цим ніхто не займається. Мільярд гривень на веб-каме ... Читать дальше »
Просмотров: 462 | Добавил: Ольга | Дата: 26.10.2012