Меню сайта


Меню сайта


Меню сайта


Меню сайта

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш сайт посетило: счетчик посещений


Меню сайта



Приветствую Вас, Гость · RSS 14.05.2024, 02:42:58
Главная » 2012 » Октябрь » 17

В Мариуполе людям с ограничен ... Читать дальше »

Просмотров: 443 | Добавил: Ольга | Дата: 17.10.2012

Українці завоювали 4 медалі на чемпіонатах світу з шахів серед інвалідів в Алмати"Золото", "срібло" та дві "бронзи" завоювали українські шахісти на семи індивідуальних чемпіонатах світу серед інвалідів по слуху і сліпоглухих в Алмати (Казахстан).

... Читать дальше »

Просмотров: 523 | Добавил: Ольга | Дата: 17.10.2012


Кожен має право на щасливе життя, але є ймовірність, що навіть немовля, може стати причиною безмірних сліз близьких людей. Бо коли лікар ставить діагноз «розумова відсталість» (стійке безповоротне порушення психічного розвитку, в першу чергу інтелектуального, обумовленого недостатністю центральної нервової системи) це в одну мить може перекреслити усі життєві плани батьків.

Здається, як може трапитися так, що у цілком здорових людей народжується дитина, яка зі своїх перших кроків приречена на особливі потреби. «Лише одна хромосома», - найчастіше у думках повторюють матері таких дітей. Тому часто, злякавшись діагнозу, батьки відмовляються від своїх дітлахів, які назавжди опиняються в ізоляції від суспільства. І лише найсильніші батьки готові разом зі своїй немовлям боротися за право на повноцінне життя та визнання у суспільстві. Держава в свою чергу повинна створити реальні умови для їхньої реабілітації, адаптації та соціальної інтеграції. Але чи вик ... Читать дальше »
Просмотров: 485 | Добавил: Ольга | Дата: 17.10.2012