Меню сайта


Меню сайта
«  Июль 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


Меню сайта


Меню сайта

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш сайт посетило: счетчик посещений


Меню сайта



Приветствую Вас, Гость · RSS 21.05.2024, 23:23:15
Главная » 2020 » Июль » 31

23.07.2020 року пройшла онлайн-зустріч керівного комітету проєкту «Інклюзивні послуги для всіх», у котрий входять зокрема спеціалісти ліцею №8 м.Краматорськ і батьки дітей з інвалідністю/особливими освітніми потребами. Та що найважливіше, до зустрічі доєднались найактивніші учні ліцею або, як ми їх називаємо, чемпіони спільноти, багато з яких дружать з дітьми з інвалідністю та підтримують їх. Це була чудова нагода проаналізувати, чого ми уже досягли в нашому проєкті, особливо, що стосується донесення голосів дітей, їх бажання та можливості висловлюваитсь та відстоювати свої права та права своїх друзів. Команда проєкту забезпечила платформу для відкритої дискусії про те, що вдалось, і що ... Читать дальше »

Просмотров: 196 | Добавил: Angelina_f | Дата: 31.07.2020

24 червня 2020 року в рамках проекту «Інклюзивні послуги для всіх: посилення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю», що реалізує ГО «Донецька обласна організація Всеукраїнської організацію Союз осіб з інвалідністю України» та Міжнародна неурядова організація «Save the Children» був проведений вебінар для батьків дітей з інвалідністю та без — з логопедом — дефектологом вищої категорії мовного центру «Логопед і Я+» - Сауліді Долорес на тему «Ігри для дітей від 2-х років».

Вебінар складався з пяти блоків, в кожному з яких були представлені різноманітні ігр ... Читать дальше »

Просмотров: 201 | Добавил: Angelina_f | Дата: 31.07.2020

02 та 03 липня 2020 року врамках проекту «Інклюзивніпослуги длявсіх: посилення доступу до освіти таіншихпослуг для дітей з інвалідністю», ГО «Донецька обласна організація Всеукраїнської організацію Союз осіб з інвалідністюУкраїни», міжнародна неурядова організація Save the Children та Національна Асамблея людей з інвалідністю провели вебінар для батьківдітей з інвалідністю та без – з логопедом – дефектологом, дитячим психологом Анною Рощиноюна тему «Мовні порушення у дітей. Діагностика та методи корекції».

Доденний вебінар складався з чотирьох блоків, в кожному з яких була теоретична і практична частин.Вебінар був поділений на два дні.

В першому блоці розглядали питання: Фізіологія мовлення. Анатомо – фізіологічні механізми. Причини мовленнєвих ... Читать дальше »

Просмотров: 213 | Добавил: Angelina_f | Дата: 31.07.2020

13 липня 2020 року в рамках проєкту «Інклюзивні послуги для всіх: посилення доступу доосвіти та інших послуг для дітей з інвалідністю», що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, ГО «Донецька обласна організація Всеукраїнської організацію Союз осіб з інвалідністю України», Міжнародна неурядова організація Save the Children та Національна Асамблея людей з інвалідністю провели вебінар для батьків дітей з інвалідністю та без- з міжнародним спеціалістом по тейпуванню, фізичним терапевтом Софією Калустовою на тему: «Вказівний жест»

Свою тему Софія розпочала із найголовнішого питання про те, що є нормою у формуванні та появі вказівного жесту. Як виявити проблеми у маленької дитини. Розповідь супроводжувалась презентацією, де батьки мали змогу наглядно побачи ... Читать дальше »

Просмотров: 206 | Добавил: Angelina_f | Дата: 31.07.2020

16.07.020 пройшла онлайн-зустріч для вчителів та батьків проєкту «Інклюзивні послуги для всіх» з експерткою Даною Яковенко - психологінею, працівником Навчально-реабілітаційного центру «Джерело» (Львів), консультант з питань статтєвого виховання. Говорили на тему: «Етапи психосексуального розвитку дитини». В результаті зустрічі батьки дізналися що таке психосоціальний розвиток, чому особи з інтелектуальною неповносправністю та розладами аутистичного спектру потребують підтримки в області сексуальності, сексуальність у ранньому дитинстві та ще багато важливих тем. А також наприкінці зустрічі батьки та вчителі залишили позитивні відгуки: «Дякую за роз’яснення цієї теми, дуже цікаво та важливо знати нюанси психосоціального розвитку дитини», «Дуже корисний тренінг! Велике дякую», «Неймовірно корисна інформація». Залишайтесь з нами та слідкуйте за анонсами заходів, які ми проводимо в рамках проєкту «Інклю ... Читать дальше »

Просмотров: 200 | Добавил: Angelina_f | Дата: 31.07.2020

9.06.2020 та 10.06.2020 фахівці соціальних та освітніх служб Донецької та Луганської областей пройшли онлайн-тренінги з деінституціалізації, оголошення про які ви раніше уже могли бачити на нашій сторінці. В результаті, 100 учасників посилили свою спроможність підтримувати реформування системи інституційного догляду та виховання дітей, шляхом формування у них відповідних компетентностей. Наприкінці тренінгу виказали подяку: «Велике дякую Вам за змістовну інформацію», «Велике дякую за тренінг всім організаторам».

< ... Читать дальше »
Просмотров: 206 | Добавил: Angelina_f | Дата: 31.07.2020