Меню сайта


Меню сайта


Меню сайта


Меню сайта

Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0
Наш сайт посетило: счетчик посещений


Меню сайта



Приветствую Вас, Гость · RSS 15.05.2024, 03:04:22
Главная » 2013 » Апрель » 30
Просмотров: 432 | Добавил: Ольга | Дата: 30.04.2013

Инвалиды Крыма заявили о безразличии властей к их проблемамГраждане с ограниченными физическими возможностями считают, что в Крыму не наблюдается социального баланса при предоставлении льгот разным категориям инвалидов.

Об этом на пресс-конференции рассказала председатель Крымского общества инвалидов «Берег» Анна Хомутова. По ее словам, властями выделяются преимущественно льготы инвалидам Второй мировой войны, ветеранам войны в Афганистане и пос ... Читать дальше »

Просмотров: 442 | Добавил: Ольга | Дата: 30.04.2013


Поки що світ очима українського інваліда обмежений виглядом з вікна власного чи казенного помешкання. Держава затрачає чималі кошти на утримання таких людей і водночас нічого не робить, щоб відкрити для них простір і перспективи. Таке ставлення милосердним не назвеш... В античному світі до людей з інвалідністю ставилися з упередженістю і не тільки тому, що вони не могли брати участь у суспільному житті, й тому, що їх вади викликали містичний жах і вірування: хвороба має демонічне походження. Дехто вірив, що Бог «створив інвалідність» як метод покарання – або самої особи, або її батьків. Придворні блазні, хворі люди у цирку, запроторені у божевільні, були або об'єктом насмішок, або соціальними вигнанцями.

... Читать дальше »

Просмотров: 624 | Добавил: Ольга | Дата: 30.04.2013