Меню сайта


Меню сайта
«  Декабрь 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Меню сайта


Меню сайта

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш сайт посетило: счетчик посещений


Меню сайта



Приветствую Вас, Гость · RSS 30.04.2024, 15:26:24
Главная » 2020 » Декабрь » 03

27 листопада в м. Краматорськ, на базі центру "Донбас" в рамках компанії "16 днів проти насилля" відбулася фотосесія для всіх бажаючих дітей з інвалідністю та особливими освітніми потребами, їх батьків та опікунів, вихователів та вчителів.

Свої послуги для реалізації фотосесії люб'язно надала фотографиня Ольга Чернікова, яка регулярно бере участь в соціально-важливих проектах. Фотосесію було оформлено в помаранчевому кольорі, який є офіційним кольором компанії "16 днів проти насилля", та символізує світле майбутнє, вільне від насильства щодо жінок та дівчат. Символом акції стали помаранчеві кульки, які справили яскраве враження як на дітей, так і на дорослих. Усі учасники та учасниці заходу відзначили важливість його посилу, а саме недопустимість будь-якого насилля прот ... Читать дальше »

Просмотров: 189 | Добавил: Angelina_f | Дата: 03.12.2020

До проекту emoji приєднався проект "Чемпіони громади" за підтримки SAVE THE CHILDREN і сьогодні відбулось відкриття студії костомізації та скрапбукінгу. Цю подію чемпіони відзначили майстер класом. Зробили листівки та розмалювали речі. Фарби емоцій знайшли вихід у яскравих малюнках. А думки про те, що діти хотіли зробити раніше,але відкладали, втілились у яскравих листівках.

Просмотров: 147 | Добавил: Angelina_f | Дата: 03.12.2020

Проект "Інклюзивні послуги для всіх" долучився до Всеукраїнської акції "16 днів проти гендерного насилля".

25 листопада в м. Краматорськ відбулася група підтримки батьків з експерткою на тему "Попередження насильства, жорстокості в сім'ї та в дитячому колективі". Батьки, чоловіки та жінки отримали відповіді на свої питання, обговорили попередження насилля у сім'ї, контакти для звернення, та провели час у комфортній та безпечній атмосфері.

Зустріч батьків з експерткою відбулася з дотриманням всіх правил та засобів індивідуального захисту проти COVID-19.

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насил ... Читать дальше »

Просмотров: 132 | Добавил: Angelina_f | Дата: 03.12.2020

25 листопада в Сєвєродонецьку, базі КНДЗ №43 в рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насилля" та проекту "Інклюзивні послуги для всіх" відбулася група підтримки вчителів. На зустрічі, вчителі підняли важливу тему про комплексні підходи для вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні.

Були розглянуті загальні питання та принципи протидії гендерному насильству. Вчителі отримали інформацію про послуги мобільної бригади психологічної допомоги, та як має функціонувати притулок для осіб постраждалих унаслідок насилля. Обговорили контакти та послуги, які надаються на рівні громади з профілактики насильства та надання допомоги постраждалим. Для вчителів ця тема була не простою та дуже актуальною, бо саме вони, як фахівці можуть одними із перших помічати ознаки насильств ... Читать дальше »

Просмотров: 136 | Добавил: Angelina_f | Дата: 03.12.2020

25 листопада в Сєвєродонецьку, в рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насилля" та проекту "Інклюзивні послуги для всіх" відбулася група підтримки батьків, за участю психологині Анастасія Копилової. Тема зустрічі: "Налагоджування діалогу з дитиною. Контакт без насилля." Протягом двох годин батьки обговорили психологію відносин з дитиною, дізналися багато нового з сенсорної інтеграції, отримали корисні поради та долучилися до практичних вправ. Під час смачної кави, батьки ділилися своїм досвідом, давали поради як спілкуватися з дітьми, розуміти та підтримувати один одного в родині. Всі учасниці одноголосно погодилися, що будь-яке насилля щодо дітей неприпустиме, так само, як жорстоке поводження серед дорослих один до одного.

"Дякую за корисні поради. Мій онук ще ма ... Читать дальше »

Просмотров: 162 | Добавил: Angelina_f | Дата: 03.12.2020

Новенькі мобільні парти, магнітно-маркерна дошка, лепбук, плакати, ігри та багато дидактичних матеріалів з прав дітей - все це отримали учні Економіко-гуманітарного ліцею № 8 iмені Василя Стуса для "Кімнати миру" в рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю"

Просмотров: 140 | Добавил: Angelina_f | Дата: 03.12.2020

18 листопада 2020 року року в комунальному дошкільному навчальному закладі №43 "Веселка" відбулася група підтримки вихователів на тему "Використання ортопедичних килимків і вправ у роботі з дітьми дошкільного віку". Учасники зустрічі знайомились з видами ортопедичних килимків, їх особливостями використання та профілактичним ефектом. Виконували вправи, які можна використовувати для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами та без. Наприкінці зустрічі всі учасники були раді новим знанням, які стануть у нагоді для урізноманітнення занять з дітьми і залишили свої відгуки. "Працюючи з дітьми дуже важливо використовувати різноманітне обладнання щоб утримувати увагу у дитини . Такі килимки стануть цікавим та ефективним доповненням для занять". (Ольга, вихователька ). "Для себе ... Читать дальше »

Просмотров: 123 | Добавил: Angelina_f | Дата: 03.12.2020

23.11.2020 року батьки дітей з інвалідністю та без стали учасниками арт-терапевтичного тренінгового заняття на тему "контакт із собою "яке проходило на базі центру "Діти Райдуги" міста Сєвєродонецьк . Метою заняття було формування і розвиток установки на самопізнання і саморозвиток особистості, досягнення власних цілей та релаксація. Під керівництвом експерта -психолога, арт- терапевта Анастасії Непран батьки виконували вправи, такі як "метафоричний автопортрет", "мозаїка"," створення безпечного місця ". Завдяки різноманіттю канцелярського приладдя та видів творчості батьки змогли доторкнутися до глибин сво ... Читать дальше »

Просмотров: 169 | Добавил: Angelina_f | Дата: 03.12.2020

16 листопада 2020 року в рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю" в м.Краматорськ відбулася Група підтримки батьків з експертом (Кобринська Анастасія-медична сестра з рухової реабілітації) на тему "Дихальна гімнастика для дітей" . Батьки разом з експертом на собі проробили дихальні вправи ,відчули прилів енергії,гарного настрою

"Дякую!!! Ніколи не думала,що дихальна гімнастика складна справа і дуже важливо знати принципи правильного дихання,щоб результат не залишав нас чекати" ... Читать дальше »

Просмотров: 158 | Добавил: Angelina_f | Дата: 03.12.2020

15 листопада 2020 року в рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю" в м.Краматорськ відбулася Група підтримки батьків з експертом на тему "Глинотерапія.Чарівна глина".

" Давно мріяла і чекала цього заняття. Це щось неймовірне. Відчуття глини в руці...гончарне коло....неперевершено"

 

Просмотров: 135 | Добавил: Angelina_f | Дата: 03.12.2020

14 листопада 2020 року в рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю" в м.Краматорськ відбулася зустріч група підтримки батьків з експертом на тему "Арт-терапія. Намалюй камінням. Відчуття на дотик". Разом з психологинею батьки розібралися у почуттях, дотику, релаксу і свої відчуття відтворили у вигляді картин.

"Неймовірні емоції. Враження. Ніколи не думала,що робота з камінням так розслаблює. Не очікувала від себе,що зможу, а отримала-шедевр! Щиро дякую за цікаві заняття"

... Читать дальше »

Просмотров: 131 | Добавил: Angelina_f | Дата: 03.12.2020

13, 16, 17 ,20, 23 та 24 листопада 2020 року в рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю" в м. Краматорськ пройшли зустрічі "Група підтримки вчителів з експертом" на тему " Використання технологій дистанційного навчання в освітньому просторі ". Для покращення організації освітнього процесу в умовах дистанційного навчання в економіко-гуманітарному ліцеї № 8 імені Василя Стуса вчителя ініціювали проведення зустріч з метою надання методичних рекомендацій щодо організації освітнього процесу ... Читать дальше »

Просмотров: 134 | Добавил: Angelina_f | Дата: 03.12.2020

7 листопада 2020 року в рамках проєкту "Інклюзивні послуги для всіх: розширення доступу до освіти та інших послуг для дітей з інвалідністю на Сході України", що фінансується шведською благодійною організацією RadioAid, реалізується міжнародною гуманітарною організацією Save the Children в партнерстві з ГО "Донецька обласна організація осіб з інвалідністю" в м.Краматорськ відбулася зустріч "Група підтримки батьків з експертом "на тему "Емоційне вигорання батьків". На зустрічі була дуже затишна та відверта атмосфера. Разом з психологинею батьки занурились у свій стан, розібралися у собі та отримали домашнє завдання-зробити щось для себе приємне.

"Дуже дякую за емоції,можливість отримати нові знання та емоційно себе підтримати"

"Розібралася у п ... Читать дальше »

Просмотров: 126 | Добавил: Angelina_f | Дата: 03.12.2020