Меню сайта


Меню сайта


Меню сайта


Меню сайта

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш сайт посетило: счетчик посещений


Меню сайта



Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Приветствую Вас, Гость · RSS 14.05.2024, 16:22:35
Главная » 2013 » Январь » 28 » Громадській організації ніде займатися з маленькими інвалідами в Луцьку
09:48:36
Громадській організації ніде займатися з маленькими інвалідами в Луцьку

Громадській організації ніде займатися з маленькими інвалідами в ЛуцькуУ Луцьку підшуковують приміщення для громадської організації, яка займається малятами з розладами психіки. Це питання розглядали 23 січня під час засідання постійної депутатської комісії Луцької міськради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Як розповіла голова комісії Ганна Кравчук, до міської ради звернулася Волинська обласна дитяча громадська організація «Центр розвитку дитини». ГО займається з дітьми дошкільного віку, які мають розлади психіки. Для них організовують колективні заняття, свята. Однак організація досі шукає приміщення.

Наразі громадські активісти займаються з дітьми в Луцькому навчально-реабілітаційному центрі на базі колишньої школи №8. Однак їм там незручно: недостатньо площі, та й школа, за словами начальника відділу управління майном міської комунальної власності Тараса Яковлєва, «не хоче розділяти спільний дах».

Тож організація розраховує отримати в пільгову оренду приміщення на вулиці Грушевського, 1. Адже у зв’язку зі створенням Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку департамент підприємництва, дозвільний центр та інші структурні підрозділи міськради переселяться. Тож у вивільнених приміщеннях планується створити центр громадських організацій.

Проте, як зауважив Яковлєв, це питання розтягнеться мінімум на рік, та й приміщення має не найкращий стан. Натомість він запропонував паралельно розглянути варіант розміщення ГО в приміщенні амбулаторії на вулиці Бенделіані. Адже там - умови кращі, а також є вірогідність, що кімнату в цьому закладі облаштують швидше. Власне рішення буде за громадською організацією.

VIP - Волинський інформаційний портал

Категория: | Просмотров: 440 | Добавил: Ольга | Теги: | Рейтинг: 0.0/0