Меню сайта


Меню сайта
«  Февраль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29


Меню сайта


Меню сайта

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш сайт посетило: счетчик посещений


Меню сайта



Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Приветствую Вас, Гость · RSS 19.09.2024, 11:02:26
Главная » 2016 » Февраль » 25 » В Краматорську після капітального ремонту відкрився Донбаський міжрегіональний центр реабілітації інвалідів.
00:51:01
В Краматорську після капітального ремонту відкрився Донбаський міжрегіональний центр реабілітації інвалідів.

У середу в Краматорську після капітального ремонту відкрився Донбаський міжрегіональний центр реабілітації інвалідів. Він став ще одним проектом, відремонтованим у рамках Програми розвитку ООН «Відновлення соціальних послуг та налагодження миру в Донецькій і Луганській областях» за кошти уряду Японії. На відкритті були присутні т.в.о. заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз, представник Міністерства соціальної політики України Роман Пилипенко, заступник голови Державної служби зайнятості України Сергій Кравченко, представники ПРООН , місцевої влади, та обласних і міських громадських організацій .

Ігор Стокоз зауважив, що про суспільство можна судити по тому, як воно опікується людьми з особливими потребами. «Цей центр свідчить про те, що ми на правильному шляху і рухаємось у правильному напрямку. Саме з таких кроків має починатись відбудова Донбасу, саме з цього повинна починатись відбудова нашої України», - наголосив він.

У 2015 році Центр реабілітації інвалідів став учасником двох європейських проектів: проекту ЄС та ПРОООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ» та проекту «Відновлення соціальних послуг та налагодження миру у Донецькій і Луганській областях». Під час реконструкції закладу встановили пасажирський ліфт, сантехніку в житлових кімнатах, а також закінчили ремонт на 4 та 5 поверхах наголосила директор ДМЦПРІ Світлана Фоміна.

Одночасно із урочистим відкриттям в центрі пройшли ярмарок вакансій та семінар для людей із обмеженими можливостями «Техніка складання резюме».

За словами голови Донецької обласної організації інвалідів Надії Паламарчук, Донбаський міжрегіональний центр професійної реабілітації інвалідів – єдиний у Донецькій області, в якому дають освіту. Вона зазначила, що реконструйований центр тепер може прийняти більше людей з обмеженими можливостями з окупованих територій, бо в будівлі є умови для їх проживання.

«Цей Центр випустив більш ніж 400 учнів, з них працює вже більше 300. А ще тут утворилось більш ніж 40 сімей, люди знайшли один одного», - підкреслила значущість роботи Центру голова обласної організації інвалідів.

Усіх присутніх також привітав керівник проекту розвитку ПРООН Юрій Савко. Він зазначив, що уряд Японії і надалі фінансуватиме проекти по відновленню Донбасу.

Категория: | Просмотров: 520 | Добавил: Angelina_f | Теги: | Рейтинг: 0.0/0