Меню сайта


Меню сайта
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Меню сайта


Меню сайта

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш сайт посетило: счетчик посещений


Меню сайта



Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Приветствую Вас, Гость · RSS 19.09.2024, 11:00:47
Главная » 2016 » Июль » 24 » «Організація забезпечення безперешкодного доступу людей з інвалідністю до об'єктів житлового та громадського призначення в Україні».
10:44:49
«Організація забезпечення безперешкодного доступу людей з інвалідністю до об'єктів житлового та громадського призначення в Україні».


Вперше з моменту створення  комітетів доступності в Україні,  Всеукраїнською організацією «Союз організацій інвалідів України»  та її структурним підрозділом - Донецькою обласною організацією інвалідів  ВОІ СОІУ - в м. Слов’янськ Донецької області 20-22 липня проведено Всеукраїнський семінар  «Організація забезпечення безперешкодного доступу людей з інвалідністю до об'єктів житлового та громадського призначення в Україні».

        Особливо насиченим виявися другий день роботи семінару, коли його учасникам була надана можливість  не тільки отримати додаткові знання з  питань доступності, а ще й відвідати видатні пам’ятки культури та духовності Донеччини, зокрема Свято-Успенську Святогірську Лавру та скитський монастир. Відвідання духовного центру Донеччини відбулося як раз у день свята Казанської ікони Богоматері, і учасники заходу, як люди віруючі, звичайно ж, відстояли службу у храмі, помолилися та поставили свічки за  здравіє близьких і мир в Україні.

         Надалі, згідно з програмою заходу, відбулося ознайомлення з «Основами системного підходу до створення безперешкодного середовища життєдіяльності маломобільних верств населення» з урахуванням нормативно-правих актів  України з питань доступності та Конвенції ООН «Про права інвалідів» та проведення моніторингу доступності об’єктів громадського призначення, дорожньої та тротуарної  мережі  м. Святогірськ та Краматорськ , Свято-Успенської Святогірської Лаври та Донбаського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів і зустріч з Міністром соціальної політики А. О. Ревою.

Прес – служба Донецької  обласної  організації інвалідів ВОІ СОІУ.

 

 

 

 

Категория: | Просмотров: 538 | Добавил: Angelina_f | Теги: | Рейтинг: 0.0/0