Меню сайта


Меню сайта
«  Март 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Меню сайта


Меню сайта

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Наш сайт посетило: счетчик посещений


Меню сайта



Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Приветствую Вас, Гость · RSS 19.09.2024, 10:53:44
Главная » 2016 » Март » 1 » Допомогти тваринам на сході України тепер може кожен!
19:17:30
Допомогти тваринам на сході України тепер може кожен!

1 березня стартує Програма адресної допомоги тваринам на сході України.

Всеукраїнська ініціатива «Не залишай нас в АТО», яку проводить компанія Kormotech, №1 в Україні у сфері харчування тварин, розпочинає якісно новий етап акції для тварин, які залишились у зоні АТО і тих, кого евакуювали із небезпечних міст.

Понад рік в Україні діє «Не залишай нас в АТО», завдяки якій на Донбас відправлено 25 000 кг безкоштовних сухих кормів для тварин. Смачну допомогу отримали кілька тисяч тварин, що живуть у притулках, під опікою волонтерів та в розплідниках регіону. Ініціатива, скерована також і на допомогу евакуйованим тваринам. Тепер кожен українець має можливість долучитись до такої масштабної роботи і допомогти конкретному притулку чи товариству захисту тварин!

З 1 березня Всеукраїнська ініціатива «Не залишай нас в АТО» сфокусується на адресній допомозі. Відтепер, крім регулярних гуманітарних вантажів, які відправляються на Донбас від компанії Kormotech, тваринам доставлятимуть і пожертви усіх благодійників, які забажають долучитись до акції.

Схема проведення програми адресної допомоги проста і прозора. Через партнера акції інтернет-магазин «PetsLike» кожен охочий може обрати будь-які корми у будь-якій кількості та замовити їх для певного закладу на Донбасі. Наша команда бере на себе координацію та витрати з доставки обраної допомоги у відповідний заклад. http://petslike.net/ Ми починаємо цю програму разом з кількома місцевими партнерами, які довели свою відданість тваринам і принциповість у роботі. Список організацій, яким вже можна надати допомогу, дивіться тут. http://petslike.net/help

Надалі список отримувачів допомоги буде розширюватись у відповідності до отриманих заявок. https://docs.google.com/forms/d/1L33kyPQce1zmit40SDUKhgrte1GiEyP9HOiD0ETFiM0/viewform Схема побудована таким чином, аби кожен мав гарантію, що його смачний вантаж відправиться саме тим тваринам, яким він хоче допомогти. У свою чергу, команда організаторів буде вести публічну звітність про отриману допомогу і цільове її використання.

Хочете допомогти тваринам? Дивіться тут, як саме! http://kormotech.org.ua/initsiatyvy/programa-adresnoyi-dopomogi-v-zonu-ato-cherez-internet-magazin-zoo-ua-com

Інформаційна довідка Компанія Kormotech понад 12 років працює на ринку товарів для тварин. Kormotech виготовляє сухі та вологі корми для котів та собак під ТМ “Optimeal”, “Club 4 Paws”, “Мяу!”, “Гав!”. Компанія належить до трійки лідерів українського ринку. Виробничі потужності розташовані на Львівщині. Компанія реалізовує свою цінність любові до тварин не лише через створення якісної продукції, а й через низку соціальних проектів, покликаних зробити життя чотирилапих в Україні кращим.

Категория: | Просмотров: 494 | Добавил: Angelina_f | Теги: | Рейтинг: 0.0/0