Меню сайта


Меню сайта
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Меню сайта


Меню сайта

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш сайт посетило: счетчик посещений


Меню сайта



Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Приветствую Вас, Гость · RSS 19.09.2024, 10:58:55
Главная » 2016 » Июль » 24 » Андрій Рева: «Україна має бути країною, зручною для всіх»
11:06:16
Андрій Рева: «Україна має бути країною, зручною для всіх»

21 липня, в рамках робочого візиту у Краматорськ, міністр соціальної політики України Андрій Рева відвідав Донбаський міжрегіональний центр професійної реабілітації інвалідів.

Коли авто з почесним гостем прибуло до Центру, перед будівлею на нього вже чекала чимала кількість зустрічаючих  із числа слухачів та працівників центру, а також учасники Всеукраїнського семінару «Організація забезпечення безперешкодного доступу людей з інвалідністю до об'єктів житлового та громадського призначення в Україні», що цього ж дня проходив у спинальному санаторії «Слов’янський» м. Слов’янськ. На цей захід, організаторами якого виступили Всеукраїнська організація інвалідів (ВОІ СОІУ) «Союз організацій інвалідів України» разом з Донецькою обласною організацією інвалідів, з’їхалися лідери структурних підрозділів ВОІ СОІУ з усіх областей України, тому вони всією командою приїхали до Краматорська, щоб зустрітися з міністром і довести до його відома основні проблеми з доступності, які більш за все хвилюють людей з інвалідністю в Україні.

Але як виявилось, керівник Мінсоцполітики добре обізнаний зі станом середовища життєдіяльності мало мобільної категорії громадян в Україні, адже сам ще за часи роботи заступником міського голови Вінниці предметно займався втіленням  міської програми доступності. Андрій Рева наголосив на  тому, що Україна має стати країною, зручною та доступною для всіх її громадян, незалежно від стану здоров’я та мобільності, і завірив присутніх,  що міністерство та підлеглі йому відомства соціального напрямку  будуть робити для цього все необхідне.

Під час зустрічі голова Донецької обласної організації інвалідів Надія Поламарчук вручила  міністру колективне звернення від людей з інвалідністю Донбасу, у якому були висвітлені три основні проблеми, вирішення яких потребують його допомоги. Це збереження у якості реабілітаційного закладу для людей з інвалідністю Донбаського МЦПРІ, забезпечення повноцінної роботи спеціалізованого спинального санаторію «Слов’янський» та порядок виділення спинальних путівок.   

Надалі директор центру Світлана Фоміна ознайомила Андрія Реву з роботою Центру та провела екскурсію. Під час огляду центру міністр ознайомився зі спеціалізованими кімнатами для людей з обмеженими можливостями, комп’ютерним класом, спортзалою та тренажерною залою з спеціалізованим обладнанням, їдальнею, а також оглянув приміщення нещодавно відремонтованих за кошти ПРООН 4-5 поверхів.

На згадку про свій візит  Андрій Рева  залишив учасникам зустрічі теплі та щирі побажання та запевнення у сприянні та підтримці з усіх тих питань, котрі були розглянуті під час його візиту.

Прес-служба ДООІ ВОІ СОІУ.

 

 

 

 

Категория: | Просмотров: 580 | Добавил: Angelina_f | Теги: | Рейтинг: 0.0/0