Меню сайта


Меню сайта
«  Июнь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Меню сайта


Меню сайта

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш сайт посетило: счетчик посещений


Меню сайта



Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Приветствую Вас, Гость · RSS 21.05.2024, 18:55:40
Главная » 2014 » Июнь » 4 » Уряд виконує всі зобов'язання по соціальних виплатах, в тому числі в Донецькій і Луганській областях
12:50:44
Уряд виконує всі зобов'язання по соціальних виплатах, в тому числі в Донецькій і Луганській областях

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в середу, 4 червня, звернувся до Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України, Міністерства соціальної політики, ПАТ «Державний ощадний банк» та «Укрпошти» забезпечити доставку соціальних виплат громадянам України, в тому числі тим, які проживають на території Донецької і Луганської областей.

«Це наші громадяни, і вони так само хочуть позбутися терористів, як і вся Україна. І ми будемо виконувати свої зобов’язання перед українцями, де б вони не проживали - в Донецьку, Луганську, у Львові чи в Тернополі. Прошу жорстко взяти на контроль цю ситуацію», - наголосив Арсеній Яценюк.

Глава Уряду нагадав, що 3 червня у Верховній Раді України доповів щодо ситуації Донецьку і Луганську стосовно збору податків і неподаткових платежів: «Мене не може не турбувати ця ситуація, тому що 422 мільйони гривень з цих двох областей за останній місяць ми вже не зібрали».

Водночас, підкреслив він, Уряд України виплачує повністю всі соціальні виплати.

Як повідомила Міністр соціальної політики Людмила Денісова 3 червня згідно з графіком розпочалося фінансування пенсійних виплат.

Зокрема, за її словами, сьогодні пенсії отримають 83 тисячі пенсіонерів в Донецькій області і 44 тисячі – в Луганській: «Завтра згідно з графіком ми будемо фінансувати допомоги сім'ям з дітьми, і по цих регіонах теж. Таку допомогу отримають 326 тисяч родин в Донецькій області і 164 тисячі - в Луганській. Тобто у нас штатна ситуація».

Проте, як наголосила Людмила Денісова, Міністерство не може забезпечити виплату в трьох містах Східної України – Слов'янську, Краматорську і Антрациті: «Ми не можемо, щоб люди, які забезпечують цю виплату, були в небезпеці».

Міністр соціальної політики також повідомила, що Уряд розрахувався практично за всіма боргами попередньої влади, за фондами соціального страхування, соціальними та страховими виплатами: «Можу доповісти, що ми нічого не заборгували нашим громадянам».


 

Категория: | Просмотров: 337 | Добавил: Ирина | Теги: | Рейтинг: 0.0/0