Меню сайта


Меню сайта
«  Июль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031


Меню сайта


Меню сайта

Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0
Наш сайт посетило: счетчик посещений


Меню сайта



Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Приветствую Вас, Гость · RSS 18.05.2024, 15:17:54
Главная » 2013 » Июль » 15 » Громадська рада при ОДА працює ефективно
18:45:17
Громадська рада при ОДА працює ефективно



На цьому наголосив заступник губернатора Вадим ФОМІН під час третіх зборів Громадської ради при облдержадміністрації, що відбулися сьогодні в Донецьку.

Завдяки своїй роботі представники громадськості піднімають важливі та резонансні теми. Голова, його заступники та активні члени громадської ради постійно дають коментарі засобам масової інформації, беруть участь в телемарафонах, здійснюють робочі поїздки регіоном, організовують засідання «круглих столів» та публічні обговорення. Це свідчить про їх бажання працювати та вирішувати проблеми, - наголосив заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації.

Вадим ФОМІН також підкреслив, що за результатами першого півріччя роботу новоствореної Громадської ради при облдержадміністрації можна вважати доволі ефективною. Разом з тим перед громадськістю та владою стоїть низка невідкладних завдань, серед яких розробка та затвердження плану спільної з підрозділами облдержадміністрації роботи.

Не менш важливим є вирішення так званого експертного питання. Воно полягає в залученні членів Громадської ради до розробки програм розвитку, що ухвалюються облдержадміністрацією, та у свою чергу має підвищити ефективність реалізації деяких напрямків регіональної політики. До роботи в консультативно-дорадчому органі мають бути залучені й організації, що не увійшли до складу Громадської ради, вважає віце-губернатор.

- Ми не повинні залишити за бортом тих, хто реально бажає працювати на благо регіону,- підкреслив Вадим ФОМІН.

Учасники засідання прийняли звіт про поточну роботу голови Громадської ради Володимира ЗЕМЛЯНКІНА та розглянули Концепцію з реформування місцевого самоврядування, презентовану головою комісії з питань адміністративно-територіального устрою та регіонального розвитку облради Миколою ЗАГОРУЙКОМ.

Громадські активісти також розглянули проект Програми оздоровлення та відпочинку дітей в літній період та ознайомились з інформацією щодо процесу погодження та винесення на розгляд облрадою проекту програми розвитку громадянського суспільства.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Категория: | Просмотров: 465 | Добавил: Ольга | Теги: | Рейтинг: 0.0/0